Vacature gesloten! Financieel administratief / Backoffice medewerker

Financieel administratief/ Backoffice medewerker 32- 38 uur per week.

Parttime/fulltime combinatie functie

In deze combinatie functie kunnen we je één ding garanderen: je gaat je hier niet snel vervelen. Is het niet om de werkzaamheden, dan is het wel om de interactie met je collega’s. Je komt in een bedrijf te werken waar je secuur en gedreven te werk moet gaan, maar waar ook zeker tijd is voor lol en een praatje!

Een dag bij ons op kantoor:
Het ene moment zit je helemaal met je neus in de financiële administratie en het andere moment help je om offertes te maken en de orders op tijd de deur uit te krijgen. En daar bovenop regel jij ook nog even dat onze service engineers op plaats van bestemming komen ergens op deze aardkloot.
Ja! Wij werken wereldwijd en daarom is het ook van belang dat je Engels spreekt en schrijft. Uiteraard doe je dit niet helemaal alleen, maar samen met je collega’s. Dat betekent dat je een team player bent, maar als het nodig is, ook helemaal zelfstandig de financiële administratie kunt oppakken.

Dit is wat jij gaat doen:
Van het maken van Offertes, vragen beantwoorden per mail of telefonisch, tot en met de orderverwerking en facturering.
Daarbij maak je een planning voor onze service engineers en zorg je dat ze op tijd aankomen om met de service job te beginnen. Jij zorgt ervoor dat het hele proces van A tot Z… loopt.
En dan ook nog eens financieel administratieve taken, zoals het inboeken van bankgegevens en (inkoop en verkoop) facturen, het controleren van diverse bestanden en het maken van overzichten.
Je zorgt voor het debiteurenbeheer. Je hebt telefonisch contact met de klant omtrent openstaande posten, maakt betaalafspraken en zorgt dat deze ook worden nagekomen.

Daarnaast assisteer je bij het opstellen van de begroting, de jaarrekening en de periodieke interne rapportages. Het spreekt voor jou voor zich dat onder het uitvoeren van de administratie ook het maken van periodieke aansluitingen met sub-administraties gedaan moet worden. De door jou gevoerde administratie vormt de basis voor de jaarrekening en de jaarlijkse accountantscontrole. Deze functie is dan ook zeer allround op uitvoerend vlak met volop boekhoudkundige uitdaging.

In deze functie ben je dus verantwoordelijk voor het bijhouden van de dagelijkse administratie van de verschillende B.V.’s en alles wat daarbij komt kijken.

Ja, we schreven toch dat je je niet snel gaat vervelen bij ons. Heel afwisselend toch zo?!
No pressure, het is hard werken bij ons, maar echt … er is ook nog tijd voor fun en een praatje.

Dit bieden wij:
– Een uitdagende en zeer afwisselende functie;
– Een heel gezellig team;
– En niet geheel onbelangrijk, leuke uitjes met dat hele gezellig team!
– Arbeidsvoorwaarden volgens Cao-metaalbewerkingsbedrijf;
– Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
– Uiteraard ook een pensioenregeling bij PMT, vakantiegeld, 25 verlofdagen & 13 dagen ADV bij een fulltime dienst verband;
– Een Flexibele en op de mens gerichte werkgever, al zeggen we het zelf 😉 If it works both ways, we are the best place to work!

Wat bied jij:
– Je hebt een relevante opleiding gevolgd zoals (PDB) Praktijkdiploma boekenhouden, Business administration & control specialist, bedrijfsadministrateur, etc;
– Minimaal MBO 4 niveau werk- en denkniveau;
– Excel heeft geen geheimen voor jou, qua functies kom jij verder dan =SOM(…) ?
– Het zal je vast niet verbazen, maar voor deze functie moet je secuur, analytisch en cijfermatig sterk zijn;
– Daarnaast ben jij een team player, maar je kunt ook geheel zelfstandig werken;
– Je bent flexibel, dit bedoelen we niet lichamelijk😉. Dit heeft betrekking op je werkzaamheden en je attitude ten opzichte van je collega’s. Je kunt makkelijk switchen van het ene naar het andere, zonder dat je niet meer weet waar je daarvoor mee bezig was. Aan het einde van je werkdag maak je even af waar je mee bezig was, zodat de service engineer of order op tijd aan komt bij de klant;
– Tenslotte ben je proactief, je werkt in een klein team waarbij je met elkaar zorgt voor het beste resultaat. Jij ziet wat er moet gebeuren!

Geinteresseerd? Stuur je CV met motivatiebrief naar hr@rmpropulsion.com t.a.v. Marianne Mulders- Visser