Financieel administratief /verkoop binnendienst medewerker sluitingsdatum 25 februari 2019

Voor ons kantoor in Hoorn NH zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Combinatie functie:

Financieel administratief medewerker/verkoop binnendienst medewerker

38 uur per week (Fulltime)

Altijd al een afwisselende functie willen hebben, dan is hier je kans!

In deze combinatie functie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en de verkoop binnendienst. Jij zorgt ervoor dat het hele verkoopproces goed loopt en zorgt voor de goede afwikkeling van onze boekhouding. Voor deze verantwoordelijke functie komen wij graag in contact met gedreven kandidaten, die communicatief en cijfermatig sterk zijn.

Enkele taken die je gaat doen:

  • Financieel: Bijhouden financiële email box. Je verwerkt bankafschriften. Debiteuren en crediteuren beheer. Je bewaakt de liquiditeit. Je verwerkt de binnengekomen post, inkoopfacturen en bonnetjes. Je zorgt voor het tijdig maken van de verkoopfacturen. Je zet betalingen klaar. Je boekt loonjournaalposten. Tijdig indienen van loonbelastingen en btw. Je verwerkt memoriaal en voorraadboekingen. Controle grootboek aansluiting (maandelijks). Je verzorgt maand/kwartaal en jaar rapportages. Rapporteert en doet voorstellen aan het management.
  • Verkoop: Bijhouden email box. Je maakt offertes en verzenddocumenten. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je houdt bij of de orders op tijd aankomen bij de klant. Je organiseert en plant serviceklussen voor onze service-engineers. Naast deze werkzaamheden neem je de telefoon op en heb je contact met (internationale) leveranciers en klanten.

Dit breng je mee:

  • Uitstekende boekhoudkundige kennis/ ervaring in een financieel-administratieve functie;
  • In bezit van minimaal PDB- diploma (MBA- diploma is een pre);
  • Je werkt zeer nauwkeurig;
  • De Engelse taal beheers je zowel in woord en geschrift;
  • Je werkt zelfstandig en hebt een probleemoplossend vermogen;
  • Je bent stressbestendig, flexibel, weet prioriteiten te stellen en deadlines te halen;
  • Organisatorische vaardigheden;
  • Ervaring met het werken in een boekhoudprogramma en het Officepakket.

Nog een aantal (professionele) eigenschappen die je mee brengt: accuraat, analytisch vermogen, zelfvertrouwen, integriteit, verantwoordelijkheid, betrokkenheid & loyaliteit.

Wij bieden je een fulltimebaan in een informele setting binnen een klein en gedreven team.

In eerste instantie een tijdelijk contract voor 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging/vast contract. Passend salaris afhankelijk van je leeftijd, diploma’s & ervaring.

Solliciteren, stuur je CV en motivatie vóór 25 februari 2019 naar info@rmpropulsion.com  t.a.v.  Marianne Visser. www.rmpropulsion.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.